Comfort Installaties maakt de techniek behulpzaam.

elektro

elektrotechniek
besturingstechniek
datanetwerken
brandmelding
beveiliging

WTB

warmtepompen & CV ketels
vloerverwarming
verwarmingsregeling
radiatoren
WTW installatie
Co2 gestuurde ventilatie

LGW

riolering
waterleiding
verwarmd water

elektro

"Elektrotechniek is overal. In hoe we communiceren, hoe we ons verplaatsen, genezen en vermaken. Elektrotechniek wordt steeds kleiner en wordt overal in geïntegreerd."

Ons leven is verweven met elektrotechniek, bij de meeste handelingen die plaatsvinden speelt elektrotechniek wel een rol. Al is het maar de verlichting die aangestuurd wordt de elektrische energie. De laptop en tablet werken op elektrische gelijkstroom en hebben tevens een data aansluiting nodig. via het wifi aansluitpunt dat met een netwerkkabel verbonden is wordt de data uitgewisseld.
Om te voorkomen dat onze eigendommen en levens in gevaar komen hebben we de beschikking over brandmelding en beveiligingsinstallaties.

Comfort Installaties adviseert en installeert voor u:
- elektrotechnische installaties
- zowel wisselspanning als gelijkspanning
- prefab installaties en montage
- datanetwerken
- inbraak en brandbeveiliging met partners


WTB

"klimaattechniek en ventilatie bepalen een groot gedeelte van uw comfortbeleving"

Voor een comfortbeleving is de temperatuur van groot belang. Een te koude of te warme werk- en woonruimte kan ons humeur danig uit balans brengen. Comfort Installaties beseft dat als geen ander. Wij zorgen dan ook voor betrouwbare klimaatinstallaties die de lach op je gezicht houden.
Wij onderscheiden ons door een grote mate van prefab toepassingen waardoor de montagetijd op de bouw afneemt en de kwaliteit van de installaties toeneemt omdat de ze onder goede omstandigheden gerealiseerd worden.

Comfort Installaties adviseert en installeert voor u:
- verwarmingsinstallatie
- vloerverwarming
- radiatoren
- comfortbesturing klimaat

- waterinstallaties
- rioleringsinstalaltie
- dak en zinkwerken met partners
-

LGW

"al jarenlang vormen riolering en waterleiding samen met elektra de basis van de installaties"

Samen met de elektra aansluiting vormen waterleiding en riolering al decennia de basis van het installatiewerk. Later is er de gasleiding nog bijgekomen.
In de huidige van gas-los tijdperk zijn nieuwe gasaansluitingen niet meer standaar. Wel houden we ontwikkelingen met waterstof goed in de gaten. Dit kan zo maar weer een nieuwe boost aan de gas-installatiemarkt geven.

- waterinstallaties
- rioleringsinstalaltie
- dak en zinkwerken met partners